MENY
STARTSIDAN 
BIOGRAFEN FÖRR & NU 
KONTAKT 
LÄNKAR 
FILMER VI SETT 
KOMMANDE FILMER 
HISTORIK 
FILMPÅMINNELSE MED SMS 
VÄDRET I ÅSELE 
Unika träffar:
Senast uppdaterad:
 | Alla kommande filmer | Filmer vi sett | 
  Ballerinan och uppfinnaren    
Sön 1 Okt Kl 15:00
Felicia är en föräldralös flicka med en passion i livet: att dansa! Tillsammans med kamraten Victor, som har planer på att bli en stor uppfinnare, kommer hon på en makalös plan för att fly från barnhemmet och ge sig ut på äventyr mot Paris - en stad fylld av ljus och med Eiffeltornet under uppbyggnad. Men för Felicia har äventyret bara börjat. Nu måste hon kämpa som aldrig förr för att visa att hon har vad som behövs för att bli prima ballerina på Operan i Paris. Ett helt underbart animerat äventyr för hela familjen, om att aldrig ge upp sina drömmar.

Regi: Eric Summer, Eric Warin

 Genre:  Animerat 
 Speltid:  1t 59m 
 Pris:   80kr 
 
 Sön 1 Okt Kl 15:00
 
Från 7 år
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT
  American Assassin    
Sön 1 Okt Kl 19:00
Tjugotreåriga Mitch förlorade båda sina föräldrar i en tragisk bilolycka vid fjortonårsåldern, och hans flickvän till en terroristattack precis efter de förlovat sig. I sitt sökande efter hämnd blir han värvad som en black operations rekryt av CIA direktören Irene Kennedy. Kennedy ber veteranen Stan Hurley att träna Mitch inför uppdragen och tillsammans kommer de att utreda en våg av uppenbarligen slumpmässiga attacker på militära och civila mål. När de upptäcker ett mönster i attackerna startar de ett gemensamt uppdrag tillsammans med en farlig turkisk agent för att stoppa en mystisk verksamhet som har för avsikt att starta ett världskrig i Mellanöstern.

Regi: Michael Cuesta

 Genre:  Action 
 Speltid:  1t 52m 
 Pris:   80kr 
 
 Sön 1 Okt Kl 19:00
 
Från 15 år
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT
  The Lego Ninjago Movie    
Sön 8 Okt Kl 15:00
Från skaparna av THE LEGO® BATMAN MOVIE kommer bioäventyret THE LEGO® NINJAGO MOVIE! I kampen för att rädda Ninjago-staden tvingas den unge ninjan Lloyd att jobba tätt ihop med sina vänner som alla är både hemliga ninja-krigare samt LEGO-mästerbyggare. Tillsammans och ledda av kung fu-mästaren Wu måste de besegra den ondskefulle krigsherren Garmadon - den värste killen nånsin! Men Garmadon råkar även vara Lloyds pappa, så i denna episka kamp mellan far och son så testas detta odisciplinerade team av ninjor och de måste lära sig att kontrollera sina egon och hjälpas åt för att lyckas frigöra sina egna inre styrkor.

Regi: Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan

 Genre:  Animerat 
 Speltid:  1t 41m 
 Pris:   60kr 
 
 Sön 8 Okt Kl 15:00
 
Från 7 år
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT
  Blade Runner 2049    
Sön 8 Okt Kl 19:00
Trettio år har gått sedan sist. En ny blade runner - Los Angeles-polisen K (Ryan Gosling) - avslöjar en sedan länge begravd hemlighet med potential att rasera det lilla som nu återstår av samhället. K:s avslöjande leder honom ut på en jakt efter Rick Deckard (Harrison Ford), en tidigare blade runner som varit försvunnit i tre decennier.

Regi: Denis Villeneuve

 Genre:  Sci-Fi 
 Speltid: 
 Pris:   80kr 
 
 Sön 8 Okt Kl 19:00
 
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT
  Borg    
Sön 15 Okt Kl 19:00
BORG är en film om hur legender formades ur rivalitet, vänskap och glamour i en tid då allt var möjligt. En berättelse om en svensk ikons stora genombrott som skildrar åren då Björn Borg gjorde resan från Södertälje till världseliten, om hans största kamp som utkämpades 1980 i mötet med den amerikanska supertalangen John McEnroe och om hur deras rivalitet kom att engagera en hel värld

Regi: Janus Metz

 Genre:  Dokumentär 
 Speltid:  1t 45m 
 Pris:   80kr 
 
 Sön 15 Okt Kl 19:00
 
Från 7 år
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT