MENY
STARTSIDAN 
BIOGRAFEN FÖRR & NU 
KONTAKT 
LÄNKAR 
FILMER VI SETT 
KOMMANDE FILMER 
HISTORIK 
FILMPÅMINNELSE MED SMS 
VÄDRET I ÅSELE 
Unika träffar:
Senast uppdaterad:
 | Alla kommande filmer | Filmer vi sett | 
  Trollvinter i Mumindalen    
Sön 17 Dec Kl 15:00
De älskade Mumintrollen är tillbaka. Med röster av STELLAN SKARSGÅRD och ALICIA VIKANDER. Det är vinter i Mumindalen, men Mumintrollet vill inte gå i ide, han vill undersöka vintern. Snart upptäcker han att märkliga varelser går omkring i den midvintermörka snön och verkar vänta på en märklig och efterlängtad gäst. Gästen kallas för Julen och ivrig får Mumintrollen lära sig allt om den fantastiska juletiden. Mumintrollen, skapade av finska Tove Jansson, älskas av barn och vuxna från hela världen. Trollvinter i Mumindalen är en animerad film som skapats helt i den klassiska andan. Baserad på Tove Janssons böcker har filmen skapats utifrån gamla hederliga filmklipp från stop-motion-produktionerna som blev kända på 1980-talet av Jupiter Film och Film Polski.

 Genre:  Animerat 
 Speltid:   
 Pris:   60kr 
 
 Sön 17 Dec Kl 15:00
 
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT
  Star Wars: The Last Jedi    
Sön 17 Dec Kl 19:00
I nästa kapitel av den episka sagan fortsätter Rey sin resa tillsammans med Finn, Poe och Luke Skywalker. I rollerna: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaak, Adam Driver, Mark Hamill och Carrie Fisher

Regi: Rian Johnson

 Genre:  Sci-Fi 
 Speltid:   
 Pris:   80kr 
 
 Sön 17 Dec Kl 19:00
 
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT
  Jumanji: Welcome to the Jungle (BIO NIO)    
Fre 22 Dec Kl 21:00
Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas och blir snabbt mer än fängslade av spelets djungelmiljöer. De blir sina spelfigurer: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare (Dwayne Johnson), sportfånen Fridge förvandlas till ett geni (Kevin Hart), den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor (Jack Black) och den väna Martha transformeras till en tuff krigare (Karin Gillan). De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna - det är att överleva. För att klara spelet och återvända till verkligheten oskadda måste de ta sig an sitt livs farligaste äventyr, upptäcka vad Alan Parrish lämnade efter sig för 20 år sedan och förändra sättet de ser på sig själva.

Regi: Jake Kasdan

 Genre:  Äventyr 
 Speltid:   
 Pris:   80kr 
 
 Fre 22 Dec Kl 21:00
 
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT
  Tjuren Ferdinand    
Tis 26 Dec Kl 15:00
I december har allas favorit TJUREN FERDINAND biopremiär. Det är den klassiska berättelsen om den stora tjuren med ett stort hjärta, som hellre luktar på blommor än stångas med de andra tjurarna. En dag misstas Ferdinand för att vara farlig och blir bortförd för att delta vid tjurfäktningar. Fast besluten att återvända till sin familj samlar han ett udda gäng och ger sig ut på ett fantastiskt äventyr. Du kommer bli förtjurst!

Regi: Carlos Saldanha

 Genre:  Animerat 
 Speltid: 
 Pris:   60kr 
 
 Tis 26 Dec Kl 15:00
 
Från 7 år
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT
  Monky    
Tis 26 Dec Kl 19:00
Frank, 11 år, hittar en dag en livs levande apa i familjens trädgård. Apan kallar de för Monky och med henne startar ett spännande och roligt äventyr för hela familjen. Men det går snart upp för dem att Monky inte är en vanlig apa och att det inte var en tillfällighet att hon dök upp just i deras trädgård. Vem är hon? Var kommer Monky ifrån och går det att hemlighålla henne för byn? Ett varmt fartfyllt äventyr tar Frank och familjen från Sverige till Thailands djupaste djungel.

Regi: Maria Blom

 Genre:  Familjefilm 
 Speltid:   
 Pris:   80kr 
 
 Tis 26 Dec Kl 19:00
 
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT
  All Inclusive     
Tor 28 Dec Kl 19:00
En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers (Suzanne Reuter) 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin (Jennie Silfverhjelm) och struliga Tove (Liv Mjönes). Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio, 45, (Goran Bogdan), för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra och plötsligt har Tove och Malin skaffat sig helt nya problem? "All Inclusive" är en modern komedi om kärlek, lögner och sex, syskonrivalitet och en otrohets otippade uppsida.

Regi: Karin Fahlén

 Genre:  Komedi 
 Speltid:  1t 33m 
 Pris:   80kr 
 
 Tor 28 Dec Kl 19:00
 
Från 7 år
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT
  SOLSIDAN - Filmen!     
Fre 29 Dec Kl 19:00
En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.

Regi: Felix och Måns Herngren

 Genre:  Komedi 
 Speltid:  1t 44m 
 Pris:   80kr 
 
 Fre 29 Dec Kl 19:00
 
Barntillåten
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT
  Ted - För kärlekens skull    
Sön 7 Jan Kl 15:00
Filmen om en av Sveriges mest älskade artister och hans dramatiska, kontrastrika och alltför korta liv. Ted Gärdestads makalösa genombrott saknar motstycke i svensk pophistoria. I början av 70-talet greps Sverige av total Ted-feber och hela landet fascinerades av hans glädje, energi, talang och fantastiska låtar. Över en natt blev han Sveriges första riktiga tonårsidol. Filmen är en berättelse om en av vår tids största kompositörer, hans orubbliga relation till brodern Kenneth, till musiken och till livet. Teds livsöde kom att beröra en hel nation. Hans musik har på många sätt definierat svensk pop, med genialiska texter av brodern Kenneth, fyllda med liv, kärlek, smärta och hopp.

Regi: Hannes Holm

 Genre:  Dokumentär 
 Speltid:   
 Pris:   80kr 
 
 Sön 7 Jan Kl 15:00
 
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT
  Pitch Perfect 3    
Sön 7 Jan Kl 19:00
Anna Kendrick och Rebel Wilson märks bland de stjärnor som återvänder i uppföljaren till 2015 års succé. Det efterlängtade senaste kapitlet i filmserien, PITCH PERFECT 3, produceras av Paul Brooks på Gold Circle Entertainment och Max Handelman & Elizabeth Banks på Brownstone Productions. Filmen regisseras av Trish Sie (Step Up All In).

Regi: Trish Sie

 Genre:   
 Speltid:   
 Pris:   80kr 
 
 Sön 7 Jan Kl 19:00
 
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT
  Maze Runner: The Death Cure    
Fre 26 Jan Kl 19:00
I den avslutande delen av Maze Runner-trilogin leder Thomas sin grupp Gladers på deras farligaste uppdrag någonsin. För att rädda sina vänner måste de bryta sig in i den ökända "Last City", en WCKD-kontrollerad labyrint som riskerar att innebära slutet för dem alla. Den som klarar att ta sig ut levande kommer dock att få svar på alla de frågor som gruppen ställt ända sedan de först anlände?

Regi: Wes Ball

 Genre:  Sci-Fi 
 Speltid:   
 Pris:   80kr 
 
 Fre 26 Jan Kl 19:00
 
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT
  Djungelgänget: Långfilmen    
Sön 28 Jan Kl 15:00
Baserad på favoritserien DJUNGELGÄNGET - nu som långfilm! Tigerpingvinen Maurice och resten av Djungelgänget har de senaste åren sett till att frid och fröjd råder i djungeln. Ända tills de en dag råkar på deras farligaste motståndare någonsin - koalan Igor. För att hindra Igors onda planer att utplåna hela djungeln måste Djungelgänget använda all sin list och sitt mod, men också börja jobba ihop med de mystiska "Champions" som funnits i djungeln sedan urminnes tider.

Regi: David Alaux

 Genre:  Animerat 
 Speltid:  1t 37m 
 Pris:   60kr 
 
 Sön 28 Jan Kl 15:00
 
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT
  Steg för steg    
Sön 28 Jan Kl 19:00
Baserad på romanen "Patients" av Grands Corps Malade. Tvätta sig, klä på sig, ta en promenad, spela basketball: det här är saker Ben inte längre kan göra när han kommer till rehabcentret efter en allvarlig olycka. Hans nya vänner är tetraplegiker, paraplegiker eller lider av hjärnskador? kort sagt gräddan av rörelsehindrade. Tillsammans får de lära sig att vara tålmodiga. De kämpar emot, skryter, strider och förför varandra, men framförallt hjälper de varandra att hitta styrkan att våga leva igen. Steg för steg är en berättelse om återfödelse, en kaotisk resa genom vinster och förluster, tårar och glädje, men framförallt vetskapen om att vi behöver varandra.

Regi: Mehdi Idir, Grand Corps Malade

 Genre:  Drama 
 Speltid:  1t 50m 
 Pris:   80kr 
 
 Sön 28 Jan Kl 19:00
 
Barntillåten
SPELA TRAILER
BOKA BILJETT